Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат
Коментари Харесай

Гонят Ричард в понеделник

Фитнес инструкторът Ричард Величков ще напусне къщата на Големия брат в понеделник, демонстрират зрителските настроения незабавно след номинациите през вчерашния ден вечер. Въпреки че Кулагин събра най-вече номинации и надлежно вериги с гюлета, той сигурно ще продължи да къса нервите на жителите на дома на Големия брат, тъй като играта се върти към него, пък и има впечатляваща фенска маса.



Гримьорът има впечатляващите 8 номинации. Ричард беше вторият с най-вече номинации - цели 4. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата поради изразеното мнение, че дамите би трябвало да готвят и чистят на мъжете. Другият, който ще се бори за зрителския избор е Божана, събрала три номинации. Зрители са безапелационни, че тя също би трябвало да си върви, само че номинацията дружно с Ричард, който всички не утвърждават, я избавя от изпъждане идната седмица. Всички Съквартиранти получили номинация ще би трябвало да останат с веригите си до второ разпореждане на Биг Брадър.

Кулагин съумя да се скара и с Ваня, която беше единственият Съквартирант, който поддържаше гримьора. Валентин реши да се нанесе в стаята, която освободи Ева след напускането на шоуто, само че това не се хареса на певицата и тя не беше съгласна. Въпреки това, Кулагин се нанесе там. Наложи се Ваня да желае помощ от Биг Брадър, който предложи да махне леглото на Ева=
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР