Фитнес инструкторът Ричард Величков най-после излезе от депресията и се

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков най-после излезе от депресията и се
Коментари Харесай

Ричард отърва кожата

Фитнес инструкторът Ричард Величков най-сетне излезе от депресията и се върна към обществения живот. Риалити героят от „ ВИП Брадър “ се моли на някогашните си работодатели, да го одобряват още веднъж да работи в известна фитнес верига. Мачото от Мадан още веднъж е забелязван да се подвизава в залата, само че не като треньор. Най-вероятно Ричард Липовона, както стана прочут дребният инструктор, е бил на среща със притежателя на спортния център и се е молел за някаква работа.

„ Сигурно отново ще го назначат, само че като управител. Той е любим на шефа ни, доста са близки от години”, разясняват чиновници на веригата.

Припомняме, че Величков бе отхвърлен от работодателя си през август месец, откакто гръмна величествен скандал с продажбата на подправени хапчетата за понижаване на тежестта. Ричард изпадна в дълбока меланхолия, откакто бе махленски в машинация с хранителни добавки и бе предаден на прокуратурата. Няколко месеца той имаше безапелационна възбрана да влиза или да се приближава до обектите от веригата, само че очевидно по Коледа стават чудеса и е допустимо през 2020 година мачото да възкръсне в спортния център.

Иначе, съгласно източници на „ Уикенд”, Ричард Величков е съумял да се отърве от наказателно гонене за това, че продаваше рискови за здравето хапчета, съдържащи синтетична дрога. След като Агенцията по сигурност на храните сезира прокуратурата, бе формирано следствено дело. Пред следователите левента от Мадан обаче твърдял, че няма визия какво съдържат хапчетата – взимал ги от някакво семейство, което ги произвеждало във фабрика край София. Давали му „ Липовон”-а на цена сред 16 и 20 лв., а той от своя страна го продавал за по 45-50 лв. на балъците.

Делото обаче изненадващо буксува и няма никаква изясненост какво се случва и за какво няма подвигнати обвинявания – най-малкото тъй като Ричард Величков не е имал компания и не е заявил безусловно никакви налози, което също е закононарушение. Самият фитнес инструктор се хвалел, че всичко му се е разминало, защото дал 30 000 лв. подкуп на следователя, работещ по делото, и на наблюдаващия прокурор. Затова по преписката нямало никакво придвижване, а самия Ричард бил посъветван да изтрие всички следи от противозаконната си активност.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР