Фитнес инструкторът Ричард Величков е отстранен от работодателя си, съобщи

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков е отстранен от работодателя си, съобщи
Коментари Харесай

Изхвърлиха Ричард от работа

Фитнес инструкторът Ричард Величков е отхвърлен от работодателя си, заяви bTV. Според Frognews пък участникът в Биг Брадър е получил безапелационна възбрана да влиза или да се приближава до обектите от уелнес веригата, в която се трудеше. Останалите чиновници даже са били предизвестени, че в случай че инцидентно го пуснат в някой от залите и СПА центровете, ще бъдат неотложно уволнени.



От фитнесите прецизираха още, че по никакъв метод не са взели участие с продажбата на хапчетата за понижаване на тежестта, с които Ричи върти търговия. Те станаха причина за огромен скандал. Любомир Жечев, по-известен с присъединяване си в "Къртицата ", разгласява поредност от видеа, в които споделя за Ричард Величков и продукта му за намаляване, известен с името "Липовон ". Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно описа с обстоятелства и доказателства, че в действителност "Липовон " не е от Мексико и с изключение на всичко друго той е рисков за здравето.

Според Жечев, Ричард нарушава закона, като продава добавката. Според осведомени обаче Величков няма по какъв начин да е правил активността си без да има поддръжката на веригата. Колеги на Ричи свидетелстват, че той парадирал с доста близки връзки със притежателя на елитните зали. Според източник на Lupa.bg абсурда занапред ще набира известност и сега Агенцията по сигурност на храните е издала заповед за изземването и унищожаването на "Липовон ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР