Фитнес инструктор и ветеран от армията във Флорида е в

...
Фитнес инструктор и ветеран от армията във Флорида е в
Коментари Харесай

Фитнес инструкторът и ветеран от армията във Флорида Айфел Гиляна изчезва по време на пътуване с кану сърф, лодката е намерена разцепена наполовина

Фитнес инструктор и деец от армията във Флорида е в неопределеност след екскурзия с кану сърф — и околните към момента се надяват знамение, защото те продължиха да го търсят тази седмица.

46-годишната Айфел Гиляна, която е служила като началник на уелнес за локална еврейска организация, беше един от няколкото души, които потеглиха на утринно пътешестване до Сейнт Августин.

Други членове на неговата група изгубиха от взор женения татко на три деца в един миг и по-късно откриха обърнатото му кану, счупено на половина.

Отрядите на бреговата защита на Съединени американски щати започнаха огромно търсене скоро по-късно, само че не съумяха да го открият.

След 48 часа опитът беше спрян в неделя вечерта. Екипите от доброволци не престават да сканират водите за признаци на Гиляна тази седмица.

Семейството му започва страница GoFundMe, с цел да поддържа брачната половинка и трите си деца, както и да продължи напъните за търсене.

„ Спомнете си Айфел. Споделете неговата история. Доведете го у д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР