Фирмите за дялово разпределение и представители на Топлофикация и на

...
Фирмите за дялово разпределение и представители на Топлофикация и на
Коментари Харесай

Гилотина! Сметките За Парно Скачат Шоково За Толкова Много Българи! Това Сте И Вие, Ако Сте

Фирмите за дялово систематизиране и представители на " Топлофикация " и на етажната благосъстоятелност в постройката ще бъдат длъжни при годишно отчитане на уредите за правене на изравнителните сметки да засекат и изчислят спомагателните отопляеми размери, получени при преустройството на жилищата и включване на остъклените балкони. Това е записано в измененията на Закона за енергетиката. Проектът се поддържа и от омбудсмана Мая Манолова, Федерацията на потребителите и Комисията за отбрана на потребителите.

Отопляемият размер на жилищата се употребява за установяване на каузи от сградната апаратура, който би трябвало да платят обособените семейства във входа. Самата сила от инсталацията на блока ще се мери тъкмо при започване на отопляемия сезон и няма да се пресмята по формули, които не дават точни обективни стойности. Това ще бъде осъществено от компаниите за дялово систематизиране дружно с представител на " Топлофикация ". След това сдружението ще е длъжно да подпише самостоятелен контракт с всеки притежател на апартамент. Домакинствата, които не се отопляват с парно и не употребяват топла вода, подгрявана от теца, могат да не подписват контракт с " Топлофикация ". Енергията за " сградната апаратура " за техните жилища ще се заплаща от самото сдружение, се споделя още в плана, написа Пик.

Количествата топлота за отопление и за битово горещо водоснабдяване в абонатната станция ще се дефинира съгласно показанията на главните топломер и водомер и на спомагателен топломер, включен в кръга на отоплителната система или в кръга за топлата вода. Така компаниите и топлофикацията няма да могат да трансферират към сметките за топла вода част от силата за отопление.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР