Фирмата Фактор-ТС“ – еднолична собственост на основателя на рок група

...
Фирмата Фактор-ТС“ – еднолична собственост на основателя на рок група
Коментари Харесай

Основателят на рок група Фактор поема аудио и видео системата за Народното събрание

Фирмата „ Фактор-ТС “ – еднолична благосъстоятелност на създателя на рок група „ Фактор “ Веселин Тодоров, е избрана да построи аудио-видео система в пленарната и конферентната зала на Народното събрание. Това излиза наяве от оповестената през днешния ден в уеб страницата на Народното събрание заповед на Стефана Караславова - основен секретар на Народно събрание.
Офертата на Тодоров е на стойност 1 829 426 лв. с Данък добавена стойност при планирана цена малко над 2 млн. лв..
 Обединени патриоти показват какви значими закони би трябвало да се одобряват " Обединени патриоти " показват какви значими закони би трябвало да се одобряват
" Само преди един месец изпратихме един трагичен политически сезон, минал напълно под знака на разрушителната пандемия на COVID-19....
Единственият съперник на „ Фактор-ТС е била компанията „ Динакорд България “ – еднолична благосъстоятелност на Ангел Димовски. Тя е отпаднала от конкуренцията обаче поради неточност от тъкмо 11 лв. в сумирането на единичните цени, препоръчани в офертата й.
Системата, която компанията на Тодоров би трябвало да построи, ще включва няколко подсистеми. За пленарната те са: озвучителна, дискусионна и за симултанен превод - централно съоръжение, респективно разпределено оборудване; осведомителни екрани и камери.
За конферентната са планувани озвучителна подсистема, осведомителни екрани, камери, симултанен превод, видео стрийминг, видео запис, аудио стрийминг и подсистема ръководство.
В пленарната зала са обособени 270 работни места за народни представители със съответното съоръжение. На президиума са ситуирани седем работни места – за ръководител и заместник-председатели на Народното събрание. От двете страни на президиума са ситуирани по две работни места за механически лица.
 НА ЖИВО: Ден 56 - Протестът с марка Велико национално въстание НА ЖИВО: Ден 56 - Протестът с марка " Велико национално въстание "
56-тият ден от митингите против Бойко Борисов, държавното управление му и основния прокурор Иван Гешев ще премине под знака на бурни митинги....
На президиума в конферентната зала има пет работни места с опция за прибавяне на още четири.
Аудио и видео системата, която би трябвало да се купи, достави и инсталира, би трябвало да обезпечи дейно протичане на съвещанията на Народното събрание в пленарната и конферентната зала.  
В обяснителната бележка на проектанта е посочено, че тези спомагателни системи ще са нужни след смяна на правилника за работа на Народното събрание и във връзка със основаване на техническа и функционална опция депутатите да взимат думата от място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР