Firaxis обяви, че първият официален експанжън за Sid Meier’s Civilization

...
Firaxis обяви, че първият официален експанжън за Sid Meier’s Civilization
Коментари Харесай

Анонс на дебютната дата на Civilization VI: Rise and Fall

Firaxis разгласи, че първият формален експанжън за Sid Meier’s Civilization VI, Rise and Fall, ще излезе на 08.02.2018г. Той ще донесе със себе си нови избори и тактики, провокации и ново наличие. Заедно с анонса, основателите на играта разгласиха и напълно ново видео.

Rise and Fall ще внесе и някои нови хрумвания, като епоха на крах или напредък за цивилизациите, градовете, притежаващи Loyalties полезности ще са изправени пред заплахата от протести, когато тези стойности паднат прекомерно ниско. Заедно с всичко останало, играещите ги чакат девет нови водача и осем нови цивилизации. Особен акцент се слага над системата на ерите. „ С новата система Great Ages, играещите ще изпитат от първо лице, провокациите пред построяването на цивилизации в средата на исторически провокации, водещи ги до продължаващо великолепие или до древен крах. С новите характерности на експанжъна, играещите ще бъдат, както провокирани, по този начин и възнаградени по метод, по който не са изпитвали в цялата 26-годишна история на сериите “, споделя водещият дизайнер на играта Антон Стренгер.

Ако към момента не сте играли последната „ Цивилизация “, сега може да го извършите, като свалите демо на играта в Steam, което ви дава 60 хода. И в случай че това, което виждате ви харесва, знайте, че играта е понижена на половина в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР