Фиона Филипс рядко се появява публично на погребението на Дерек

...
Фиона Филипс рядко се появява публично на погребението на Дерек
Коментари Харесай

Фиона Филипс рядко се появява публично за погребението на Дерек Дрейпър след диагнозата Алцхаймер

Фиона Филипс рядко се появява обществено на погребението на Дерек Дрейпър през днешния ден, месеци откакто излезе обществено с диагнозата си Алцхаймер.

Фиона, водеща на шоуто за закуска GMTV от 1993 година до 2008 година, самоуверено показа здравната си информация пред Mirror през юли предходната година, година откакто й беше сложена диагнозата. И двамата й родители починаха от заболяването и Фиона сподели, че взе участие в клинични изпитвания за лекарство за лекуване на дегенеративното заболяване с вярата да го забави. в светлината на прожекторите за известно време, само че направи рядка обществена изява, с цел да поддържа приятелката си Кейт Гарауей за погребението на Дерек. Дерек, който умря при започване на януари, откакто претърпя голям брой затруднения от Covid-19, беше положен в църквата " Света Мария Богородица " в Лондон в петък сутринта.

Дерек се разболя съществено по време на ранната част на пандемията през март 2020 година и прекара 13 месеца в болница, преди да бъде изписан. Той умря на 3 януари на 56-годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР