Финландската министър-председателка Сана Марин заяви, че се е подложила на

...
Финландската министър-председателка Сана Марин заяви, че се е подложила на
Коментари Харесай

Сана Марин направи тест за наркотици след провокативно видео

Финландската министър-председателка Сана Марин съобщи, че се е подложила на тест за опиати след оповестен по-рано тази седмица видеоклип, на който се вижда по какъв начин се забавлява със свои другари, заяви Ройтерс.

" Днес се подложих на тест за опиати и резултатите ще бъдат подготвени до седмица ", сподели тя на конференция. " Никога през живота си не съм употребявала опиати ", съобщи Марин.

Финландската министър-председателка сподели, че способността ѝ да извършва отговорностите си е останала ненакърнена през въпросната нощ и че е щяла да си тръгне от празненството, в случай че се е налагало да работи.

Тази седмица в обществените мрежи започнаха да се популяризират видеоклипове, на които 36-годишната Марин се забавлява с известни персони и актьори от страната, а скоро по-късно те бяха оповестени и от няколко медии в и отвън Финландия.

След появяването на видеозаписите политици, както от нейната ръководеща партия, по този начин и от опозицията, приканиха Марин да се подложи на тест за опиати, напомня Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР