Финансовият министър Владислав Горанов заяви пред БНТ, че предложението за

...
Финансовият министър Владислав Горанов заяви пред БНТ, че предложението за
Коментари Харесай

Горанов за неизплащането на първия болничен ден: По-добре грешно решение, отколкото никакво

Финансовият министър Владислав Горанов съобщи пред Българска национална телевизия, че предлагането за неизплащане на първия болничен ден " може да бъде отстояно " и да бъде признато. Той обаче призна, че диалозите по тематиката е трябвало да се случат преди да стартира разискването на бюджета за идната година.

Горанов уточни, че през 2013 година неработоспособните дни са били 8 млн. Пет години по-късно те достигали 18 млн. и всичко това показвало, че би трябвало да се подхващат ограничения за решение на казуса. Той се опита да опише случая с сентенция.

" Народопсихологията не се е трансформирала доста през годините. Има една показателна сентенция - орташката кобила кучета я яли. Хората гледат на страната като непознато тяло. Има непрекъснато предпочитание да я измамиш. Затова по-добре да вземем неверно решение, в сравнение с никакво. Но това не е неверно решение ", сподели още Горанов.

Той не отговори съответно дали ГЕРБ или " Обединени патриоти " са вносители на предлагането, само че посочи, че до него се е стигнало, тъй като " темпото, с което се извършва предизборната стратегия на " Обединени патриоти " се бави ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР