Финансовият министър на Германия Кристиан Линднер призова за нови преговори

...
Финансовият министър на Германия Кристиан Линднер призова за нови преговори
Коментари Харесай

САЩ и Европа в акция. Гонят призрака на Доналд Тръмп

Финансовият министър на Германия Кристиан Линднер прикани за нови договаряния за съглашение за свободна търговия сред Европейския съюз и Съединени американски щати, целейки възкръсване на разискванията, прекратени от някогашния американски президент Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс, като се базира на в. " Ханделсблат ".

Тръмп спря договарянията за така наречен Трансатлантическо комерсиално и капиталово партньорство и влезе в редица търговски разногласия с Европейски Съюз.

" Ние би трябвало да обновим договарянията за трансатлантическо съглашение за свободна търговия. Особено в този момент при рецесията (в Украйна - бел.ред.) излиза наяве какъв брой е значима свободната търговия с сътрудници по света, които споделят нашите полезности ", сподели Линднер за немското издание.

Не е ясно доколко има поддръжка за сходни договаряния в Европа. През последните години някои чиновници се изказваха в поддръжка на възобновяването на разискванията, до момента в който други бяха по-предпазливи, отбелязва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР