Финансовият министър Асен Василев заяви, че ако параметрите, заложени в

...
Финансовият министър Асен Василев заяви, че ако параметрите, заложени в
Коментари Харесай

Ако параметрите, заложени в бюджета, не се изпълнят, Асен Василев си отива

Финансовият министър Асен Василев съобщи, че в случай че параметрите, заложени в бюджета не се изпълнят той " непосредствено " си отива . Той сподели това в предаването " 120 минути " на БТВ.

По думите му диалозите с сътрудниците за бюджета са довели до На въпрос дали е подготвен да носи персонална отговорност в случай че параметрите, заложени в бюджета, не се изпълнят той отговори: " Ако нямаме салдо 3% тази година и не реализираме салдо 3% до година, това значи една главните поръчки на кабинета за еврозоната да бъде провалена . Такова нещо в случай че се случи - аз непосредствено си отивам ", сподели Василев, само че остана оптимистичен и добави " само че аз персонално нямам доверие, че ще се случи. Работи доста интензивно, с цел да не се случи "

Той разяснява и, като съобщи, че задачите на това деяние са да не отиват парите при Путин и да не се усилят цените . " На първи януари - оптимално къс период да се ограничи износа за трети страни, и на първи март към този момент да се спре и използването на съветски нефт за вътрешния пазар ", изясни финансовият министър.

На въпрос по отношение на протичащото се в Движение за права и свободи той отговори, че няма познанията по тематиката, с цел да разяснява.
 Горанов: Бюджет 2024 е крайъгълен камък за властта, нека да няма разрушени глави
Горанов: Бюджет 2024 е крайъгълен камък за властта, нека да няма разрушени глави

Според него държавното управление е на Политическа партия, а Демократична България са им придворни дами
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР