Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира загубата на "сините"

...
Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира загубата на "сините"
Коментари Харесай

Директор в Левски: Вярваме в Делио Роси!

Финансовият шеф на Левски Красимир Иванов разяснява загубата на "сините " с 2:3 от ЦСКА в последното дерби за сезона. Той разяснява и бъдещето на клуба, както и това на треньора Делио Роси.

“Не съумяваме да материализираме превъзходството. Не мога да кажа, че няма да има напрежение в последния мач против Верея. Не играхме по-слабо. Мисля, че с юношите даже надиграхме ЦСКА и аз не си потеглям компрометиран ", стартира Иванов.

"Участието ни в Европа не е решаващо за бюджета. Ако се стигне до групова фаза на Лига Европа, е друго. Имаме да вършим заключения през лятото и да не позволяваме грешките от предния сезон. В няколко срещи изгубихме доста точки от неточности, които направихме. Няма кого да виним, с изключение на себе си ", продължи финансовият шеф на Левски.

"Доверието към треньора остава. С него и няколко нови футболисти ще надграждаме. Аз считам, че инвестицията, която направихме бе оправдана, тъй като дава отговор на упоритостите на тима. През втората част на сезона имаше прогрес. Доста работа беше свършена, да се надяваме, че следващата година ще бъде подобрят в допълнение нещата. Очакваме един или два прехвърлянето и да не се разделяме с главните футболисти. Работим всекидневно да развиваме клуба”, сподели още Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР