Финансистът Левон Хампарцумян нарече членовете на Централната избирателна комисия (ЦИК)

...
Финансистът Левон Хампарцумян нарече членовете на Централната избирателна комисия (ЦИК)
Коментари Харесай

Грандиозен изборен скандал! Хампарцумян се разбесня: В ЦИК работят лелки без особен интелект

Финансистът Левон Хампарцумян назова членовете на Централната изборна комисия (ЦИК) „ лелки, които не блестят с необикновен разсъдък “. По този метод той разяснява решението на комисията за анулация на машинния избор на локалните избори.
Банкерът изрази недоволството си от „ тези номера, поради някакви бележки, поради които се трансформира решение на Народното събрание и то от едни лелки, които не блестят с необикновен разсъдък и увереност “.
„ Мислех да гласоподавам друго на първи и втори тур, само че взех решение да съм по-категоричен, тъй като явно, че не ми харесва методът, по който неособено интелигентни хора ни мислят за сходни на тях “, уточни икономистът, представен от bTV.
Хампарцумян разяснява и предизборната акция: „ Аз не видях дълъг спор, в който се сблъскват разнообразни гледни точки. Такъв спор е необходим на по-мислещата част от популацията “.
„ Националният интерес е друг. Някъде да сте видели една хубава формулировка на това разбиране? Всички приказват за „ националния интерес “, само че никой не знае какво съставлява това в действителност. Би трябвало да се дефинират какви са ни задачите.
Трябва да се балансират по този начин нещата, че да има повече облаги, в сравнение с загуби. Това важи за разнообразни сфери на обществото “, добави банкерът.
Според него би било хубаво популистичната вълна да спадне и да се даде път на рационалните решения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР