Финалистката от шоуто Хелс Китчън“ Нина Малакова обвини колегата си

...
Финалистката от шоуто Хелс Китчън“ Нина Малакова обвини колегата си
Коментари Харесай

Война в мрежата след финала на „Хелс Китчън“! Участниците се обиждат в чатове: Алкохолик, боклук, неандерталец

Финалистката от шоуто „ Хелс Китчън “ Нина Малакова упрекна сътрудника си Божидар Костадинов, че е наркоман и алкохолик, видя HotArena.

След края на риалити формата 45-годишната жена реши да почисти сметките си с някогашните си противници и стартира да сипе обиди във фейсбук, Тя захапа и годеницата на Божо.

„ А ти контакти с мене имала ли си, че да знаеш каква съм, или ти вярваш на другите какво приказват? А, извинявай, само че той не постоянно е прав, нали... Намеси децата ми и ти... Ти също имаш дете, нали-какъв образец му даваш? Но аз няма да ти падна на равнището ти и да те наскърбявам или да въвличам децата. Всъщност ще го направя-защо пък да ти мълча... Ще попитам какъв образец дава майка им, живеейки с пърдящ нон-стоп неандерталец, някогашен наркоман. А, забравих, че вие си пиете дружно, дори ти пиеш доста повече от него “, написа Нина за годеницата на Божидар, която има щерка на 16 години от предходна връзка.

Самата обява пък е качена от готвача под форма на скрийншот конфискуван от телефона на приятелката му. Нина, която е майка на три деца, избухна намерено и на собствен ред разгласява секрети чатове.

„ Не се прави на добра душа, че си по-страшен отпадък и от мен. И дали съм наркоман--- Ха-ха, не че нещо, само че някои от твоите най-близки хора, които са до теб, са по огромни наркомани от мен “, отвръща Божидар, като добавя, че на никое място в ефир не е упоменато той и жена му да са алкохолици.

Големият победител Дани Спартак побърза да показа обявата, още веднъж за да разобличи същинската същина на готвачката. Иван, който делеше „ Адската кухня " с Нина, не се стърпя и показа, че държанието й по-приляга на някоя кифла, тръгнала на пазар. Обидите започнаха да валят и на няколко пъти участниците засегнаха възраст на Малакова, наблягайки, че отношението й е под всякаква рецензия, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР