Финалистите в конкруса за млади бизнес лидери Next Generation 2018

...
Финалистите в конкруса за млади бизнес лидери Next Generation 2018
Коментари Харесай

Волен Вълков от EnhanCV e победителят в Next Generation 2018

Финалистите в конкруса за млади бизнес водачи Next Generation 2018 (отляво надясно): Волен Вълков, Благовеста Пугьова, Момчил Ковачев

© Надежда Чипева Още по тематиката
Мениджмънт с страсти

Желанието да оказва помощ на хората към себе си е това, с което Светла Пармакова завоюва журито и купата Next Generation 2016
24 юни 2016
На първо място програмист

Спечелилият Next Generation Стефан Цанев от MentorMate ръководи непрекъснато растяща компания с над 250 души личен състав
26 юни 2015 Волен Вълков , съосновател на платформата за основаване на автобиографии EnhanCV, е огромният победител в състезанието за млади бизнес водачи на " Капитал " и " Кариери " Next Generation. Той беше отличен измежду над 70 претендента. Волен впечатли журито освен с персоналната си харизма, само че и с резултатите, реализирани от компанията, която ръководи. В момента годишните доходи на EnhanCV e 1 млн. $. Стартъпът получи международно самопризнание, като към този момент е оказал помощ на над 400 хиляди души да си намерят работа в световни компании като Фейсбук, Spotify и други, а за платформата описват редица интернационалните бизнес издания. Любопитен факт е и че огромна част от претендентите в Next Generation по традиция употребяват онлайн платформата EnhanCV, с цел да приготвят автобиографиите, с които аплайват.

В челната тройка на Next Generation финалистите за тази година влизат още Благовеста Пугьова , създател на фондация " Подарете книга " и основен действен шеф на " ДжобTайгър " и Момчил Ковачев , заместител информативен шеф в търговеца на автомобилни елементи и консумативи Inter Cars.

Всички те получават MBA стипендии от City College - интернационалния факултет на The University of Sheffield, като за Волен Вълков стипендията е в размер на 100%, а на Благовеста Пугьова и Момчил Ковачев по 50%. Универститетът отпусна и спомагателни стипендии, отвън авансово оповестените по регламента на състезанието, за още 8 души.

Алесандро Салерно , управител " Производство " в завода за произвеждане на електрическо съоръжение ABB в индустриалната зона на гр. Раковски, покрай Пловдив получава 30% MBA стипендия.

С по 25% стипендия са: Владимир Стоилов , ръководещ шеф на медиа организацията Wavemaker; Симеон Василев , съосновател и изпълнителен шеф на фондация " Глас " ; Сергей Петров , съосновател и изпълнителен шеф на Bee Smart Technologies; Мирослав Гечев , шеф " Стратегическо развиване " в Telelink; Елица Костова , създател и шеф на фондация Edu Compass; Диян Михайлов , продуктов управител в ScaleFocus; Бранимир Парашкевов , съосновател и изпълнителен шеф на Appzio.com.

Инженеринговата компания " Trelleborg България ", сътрудник на състезанието Next Generation 2018, даде и спомагателна премия - едногодишна менторска стратегия на финалистите с инженерен профил Алесандро Салерно, Момчил Ковачев, Мирослав Гечев и Сергей Петров. През идната година те ще имат опция да работят интензивно с изпълнителния шеф на компанията Руслан Папазян - победител в състезанието Next Generation 2011 и ще могат да получат наставнически препоръки и поддръжка персонално от него, както за кариерното си развиване, по този начин и за бизнес плановете си.

През идващите няколко седмици ще разкажем кариерните истории на финалистите на страниците на в. " Капитал ". А новото издание на състезанието за млади бизнес водачи Next Generation ще бъде оповестено при започване на идната година.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР