Финал за Лили, раздяла за Денков и Петков, нищо не

...
Финал за Лили, раздяла за Денков и Петков, нищо не
Коментари Харесай

За кого 2024 г. носи пари, а за кого – изпитания, според нумерологията: играта на числата?

Финал за Лили, разлъка за Денков и Петков, нищо не е, каквото наподобява за Корнелия
 
2024 година е Осмица – годината на огромните пари и огромния шанс за едни и на лабиринт за други. За кого каква ще бъде тя?

Това споделя нумерологията – играта на числата, която разрешава на всеки да пресметне каква година го чака, като събере персоналното си число с 8, което е цифрата на 2024 година
 
Как се схваща какво ни готви ориста?
Например:

За родените на 1 септември (1+9=10=1+0=1) или на 24 април (2+4+4=10=1+0=1) като Лили Иванова, или на 13 юни като Бойко Борисов, или на 18 октомври като Слави Трифонов ще бъде 9 – събираме персоналното им число 1 с цифрата на годината 8.

Започваме от тях – Единиците.

Родените под знака на цифрата 1 ги чака година 9: популярност, пари, само че и  завършеци и заради това – разтърсвания, изключително прочувствени. Какъв край ще пресече Лили Иванова? Значи ли Деветката завършек на Сглобката на Борисов с ППДБ или пък за финален път в кариерата си ще бъде министър председател? По този въпрос ще разберем повече, когато разгледаме числата и на останалите забъркани – Денков, Габриел, Петков, Василев, което и ще създадем. Единиците във всеки случай би трябвало да бъдат наясно: да се приготвят да отдадат преимущество на духовността, нищо чудно да се трансфорат в нечии гурута. Трябва също да се въоръжат с самообладание и да приключат всичко това, което усещат, че е време да бъде скъсано, прекъснато, приключено.

Двойките – да вземем за пример родените на 2 септември или 9 февруари, на 1 януари или на 1 октомври, стартират нов интервал в своя живот. Пред тях са 9 години, в които да трансформират всичко. Сега е времето да бъдат водачи, да реализират победи, да стартират бизнес или нова работа, само че и да осъзнаят, че „ тежка е царската корона ”, както гласи девизът на Единицата, в чийто номер ще живеят през 2024 година



Тройките, като премиера Денков (03.09), който споменахме нагоре, или като  неговия питомец и водач в Политическа партия Кирил Петков (17.04) би трябвало да се приготвят за Раздяла. Това е нещо несъмнено за година Двойка, каквато ги чака. Тя е време за търсене и намиране на баланс – финансов, персонален, житейски, здравословен, за дипломация, за чисти сметки и положителни другари. При Денков всичко  е ясно – повече няма да бъде министър председател. Двойката като Раздяла. Нека всички с цифрата 2 през новата година да се въоръжат с самообладание – както споделя една мъдра жена: „ Всяка разлъка е за положително ”.

Четворките като Димитър Бербатов (30.01) влизат в година 3. Тройката минава под мотото: „ Манекен на сцена ”. Това значи ориентиране към тези хора на светлините на прожекторите, лекост, купони. И тук означаваме нещо значимо, което да преценят всички за себе си – всеки 9-годишен цикъл е друг. И положителните, и неприятните страни на числата се демонстрират друго. Ако предходната ви Тройка е била сложна, тази ще бъде лека, каквато и по принцип си е редно да бъде.

Петиците  като Ахмед Доган (29.03) ги чака Четворка – най-трудната от 9-те години, само че и най-резултатната, тъй като слага основите на огромния бизнес в Петицата следващата година. Номер 4 в играта на числата върви с девиза: „ Залудо работи – напразно не спри ”, т.е. подмладяването и най-дъблокото реформиране на Движение за права и свободи, с което се е заел, очевидно действително ще тръгнат през 2024 година и ще дадат плод през 2025 година

Шестиците като президента Румен Радев (18.09) стартират персонална година 5. Тя е наричана в нумерологията „ Борба за персонална идея ”. Дали става въпрос за борбата, която му следва против измененията в Конституцията, ориентирани против  него? Или при преполовяването на мандата през юли ще стартира да строи бъдещето си след приключването му – нов политически план? Дали му следва война с Народното събрание и опити за импийчмънт? Петицата също по този начин е година за пренасяне – дали пътешестване или промяна на местоживеене, дали главен ремонт, дали събиране на куфари по различен мотив – ще поживеем, ще забележим.



СедмИците като вицпремиера Мария Габриел (20.05) и като водача на Движение за права и свободи в Народно събрание Делян Пеевски (27.07) започват година Шестица. 6 носи другарство, обич, доверие, което в тази ситуация и с двамата може да значи тя да стане министър председател, а той – ръководител на партията. Но може да значи и Пеевски – министър председател. Шестицата също е чудесна за избори, което е добра вест за Движение за права и свободи с подобен началник, защото е време за триумф в хазарта. При Габриел може обаче да се прояви другата страна на цифрата 6 – проблеми с близки хора. В ГЕРБ към този момент най-официално се чуват съществени гласове тя да не бъде министър-председател след ротацията.

Осмиците, които другояче се водят късметлиите на нумерологията, са изправени пред година СедмИца. Нейният лозунг е: „ Нищо не е, каквото наподобява ”. В превод: нито положителното е толкоз положително, нито неприятното – толкоз неприятно. Под 8 е родена Корнелия Нинова (16.01). Дали тя ще си обезпечи в своята година 7 нелегитимен трети следващ мандат като ръководител на Българска социалистическа партия или пък, както 19 минути първи писа, новата й цел е да стане евродепутат? Или и двете? Ами, в случай че не излезе пасиансът нито за едното, нито за другото? СедмИцата не е година за правене на проекти и за нова работа. Самата Кор. несъмнено си спомня 2006 година, когато Р. Овч. я боядиса като социалистка, с цел да стане заместник-министър на стопанската система, само че пък компанията, с която при ОДС на Костов приватизира Техноимпекс бе наказана за неизпълнените си задължения към страната.

А през 2007 година, вместо да й върви в Осмица, влиза в лабиринта: тя, експрокурорката, стана клиентка на прокуратурата по скандалното следствие Булгартабак.

Това й се случи в единия цикъл в година 8, а в идващия в годината 8 (2016 г.) бе определена за ръководител на Българска социалистическа партия. Както нагоре писахме:  всеки 9-годишен цикъл е друг. Следват сполучлив – несполучлив – успешен-неуспешен, нещо като родственик – полицай – родственик –милиционер.

Деветките като Асен Василев (09.09) ги чака година 8.

Вече стана въпрос, че тя е: „ Почукай и ще ти се отвори ” или Лабиринт. Понеже нумерологията дава своите прогнози и по месеци, то за финансовия министър март, когато ще се прави ротацията е Двойка. Тоест – Раздяла за положително. Или удвояване. Дали значи завършек на министерстването или още един кабинет, в който Асен Василев ще бъде министър? Не остава доста време, с цел да разберем..

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР