Филмовият режисьор Пол Хагис се изправи пред съд в Южна

...
Филмовият режисьор Пол Хагис се изправи пред съд в Южна
Коментари Харесай

Пол Хагис се изправи пред съда в Южна Италия

Филмовият режисьор Пол Хагис се изправи пред съд в Южна Италия, до момента в който тече полицейско следствие на изказванията на жена, че е имал интимни връзки с нея без единодушието й в продължение на два дни, съобщи Асошиейтед прес.

Шестдесет и девет годишният Хагис не направи никакъв коментар, когато дойде с италианския си юрист Микеле Лафорджа в правосъдната палата в Бриндизи, който е пристанищен град в област Пулия.

Прокурорите оповестиха в неделя, че полицията е, сценарист и продуцент за следствие на хипотетично полово принуждение и нанасяне на тежки телесни повреди при утежняващи условия.

Държавната телевизия и други италиански медии оповестиха, че хипотетичната жертва е 30-годишна англичанка, която е познавала Пол Хагис преди идването му в в туристическия град Остуни за присъединяване във фестивал на изкуствата.

Хагис е съсценарист, режисьор и продуцент на “Сблъсъци”, отличен с “Оскар” за най-хубав филм и сюжет през 2006. Той е и създател на сюжета на “Момиче за милиони”. Филмът, режисиран от Клинт Истууд, завоюва четири награди на американската киноакадемия.

През последните години Пол Хагис имаше правни проблеми, свързани с обвинявания в полово принуждение от четири дами в Съединени американски щати.

В Италия се чака арбитър, откакто изслуша причините на прокурори и юристи, да се произнесе дали обвиненият би трябвало да бъде освободен от ареста до вероятно в допълнение следствие.

Съдията може също по този начин да реши да го остави в пандиза или под домакински арест.

Film director Paul Haggis appeared in court in southern Italy on Wednesday amid a police investigation into a woman’s allegations he had sex with her without her consent over the course of two days.

— WRAL NEWS in NC (@WRAL)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР