Филмите за апокалиптични събития едва ли някога ще ни омръзнат,

...
Филмите за апокалиптични събития едва ли някога ще ни омръзнат,
Коментари Харесай

Когато Глен Пауъл и Дейзи Едгар-Джоунс преследват торнадо

Филмите за апокалиптични събития надали в миналото ще ни омръзнат, а и не наподобява по този начин като че ли Холивуд се е отказал от тях, даже в противен случай.

Понякога даже не е належащо да се мислят нови хрумвания, тъй като може просто да бъде вдъхнат нов живот на някои остарели, които са проработили добре. Така да вземем за пример това лято ще забележим " Туистърс ", който не е директно продължение на " Туистър " (да, единствено една писмен знак разлика) от 1996 година, само че е въодушевен от него.

В " Туистърс " в основните функции ще забележим и Дейзи Едгар-Джоунс, е режисирането е поверено на номинария за Оскар за работата си по Minari Лий Айзък Чънг.

Пуснатия по време на Супербоул 2024 филмов откъс ни демонстрира, че ще има доста спиращи дъха моменти - тъкмо като в истинския филм. В  " Туистърс " ще забележим по какъв начин Тайлър Оуенс (Пауъл) обича адреналина и да преследва торнада. Не единствено да ги преследва, само че и да изкарва пари от това, вкарвайки хора в тях по сякаш безвреден метод.

Един ден се среща с Кейт Купър (Едгар-Джоунс), която е академик, който има вяра, че с вярната технология и метод може да " убие " торнадо. Но с цел да го направи, би трябвало да се приближи рисково близо до него, а единствено Тайлър е задоволително самоуверен, с цел да ѝ обезпечи такава опция.
 Трейлър на
Тишината (и извънземните) още веднъж ни завлядяват

Трейлър " Нито тон: Ден първи "

Това рисково и безрасъдно начинание в името на науката и адреналина обаче може да им коства всичко.  " Туистърс " би трябвало да е по кината от 19 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР