Филмите Светът в риск“ и Надежда за бъдеще“ бяха прожектирани

...
Филмите Светът в риск“ и Надежда за бъдеще“ бяха прожектирани
Коментари Харесай

Дни на визуалната наука - разказ за света, в който живеем с 360-градусови прожекции

Филмите „ Светът в риск “ и „ Надежда за бъдеще “ бяха прожектирани премиерно в особено построен купол, който в идващите дни ще посреща гости, вълнуващи се от положението на планетата и стъпките, които би трябвало да предприемем, с цел да реализираме по-сигурно и стабилно бъдеще.

На събитието участваха Юлиан Попов - министър на околната среда и водите, Иван Гойчев - заместник-кмет на Столичната община в направление „ Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “, проф. доктор Стоян Шишков - заместник-ректор на СУ „ Св. Климент Охридски “, Георги Илиев - кмет на регион „ Слатина “, представители на компаниите-съучредители на плана и посетители, другари на плана. Цветелина Крумова, държавен специалист в дирекция „ Младежки политики “ на Министерството на младежта и спорта, прочете приветствен адрес от заместник-министъра на младежта и спорта Иво Кацаров. Министерството е институционален сътрудник на първото издание на самодейността.

„ Да можем да покажем и да забележим нещата в оживени облици и по ексцентричен метод, за нас е доста значимо. Ние сме министерство, което доста желае да развива от ден на ден и повече научно основана политика. Надявам се, че това вършим и ще го вършим все по-добре, и се надявам на вашето съдействие “, сподели в своето послание министърът на околната среда и водите Юлиан Попов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР