Филмите са мечти, които няма да забравиш никога!“ Този декември

...
Филмите са мечти, които няма да забравиш никога!“ Този декември
Коментари Харесай

Докосваме се до тайната на Стивън Спилбърг със Семейство Фейбълман

„ Филмите са фантазии, които няма да забравиш в никакъв случай! “ Този декември живата легенда на киното Стивън Спилбърг ще ни запознае със Семейство Фейбълман и ще ни даде невероятната опция да се докоснем до най-съкровения му свят. Вдъхновен от личното детство на Спилбърг, Семейство Фейбълман е надълбоко персонална история за порастването на един млад мъж, който открива шокираща загадка, заплашваща да унищожи по този начин или другояче нежния баланс на комплицираните връзки в фамилията му. Филмът е медитация върху предишното, сътворена с трогателна откровеност и носталгия, и пояснение в обич към седмото изкуство, което има способността да ни разкрива истината за света, за другите и за нас самите.



Семейство Фейбълман споделя за Сами Фейбълман, който израства в Ню Джързи и Аризона в годините след Втората международна война, колеблив сред артистичната си, обичаща изкуството майка Мици, която го предизвиква да следва сърцето си непременно и прагматичния си, предан на науката татко Бърт, който счита, че увлечението му по основаването на филми е единствено занимание. Фамилната динамичност се усложнява от трите му сестри и симпатичния сътрудник на татко му Бени, който е непроменяемо наличие в дома им, даже когато фамилията се реалокира да живее в разнообразни градове. Разполагайки само със своята камера и гения си, Сами пробва да открие себе си и мястото си в света, който го заобикаля.

Освен режисьор на Семейство Фейбълман, Стивън Спилбърг е и съавтор на сюжета, което е роля, в която не е влизал от 2001 година насам, когато се ангажира с различен доста персонален план - Изкуствен разсъдък. Съсценарист на кино лентата е носителят на „ Пулицър “ Тони Къшнър, който е двукратно номиниран за „ Оскар ” за работата си по Мюнхен и Линкълн на Спилбърг. В функциите са четирикратно номинираната за „ Оскар “ Мишел Уилямс, Пол Дейно, Гейбриъл Лабел, Сет Роугън, Джийни Бърлин, Джъд Хърш, Кийли Карстън и други Продуценти са Стивън Спилбърг, Тони Къшнър и Кристи Макоско Крийгър (Вестник на властта, Уестсайдска история). Откриваме персоналната история на един от най-великите режисьори със Семейство Фейбълман от 2 декември единствено в кината.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР