Филмът Завръщане на Ники Илиева тръгва по кината от утре,

...
Филмът Завръщане на Ники Илиева тръгва по кината от утре,
Коментари Харесай

Екипът на най-новия български филм Завръщане се среща днес с варненската публика

Филмът " Завръщане " на Ники Илиева потегля по кината от на следващия ден, 18 октомври, само че през днешния ден във Варна ще е специфичната му премиера, на която ще участва и екипът на кино лентата, припомня Moreto.net.

От 19:00ч. в касовото предверие на ФКЦ е срещата и тогава ще има опция за фотоси с актьорите, а от 19:30ч. е прожекцията на кино лентата - в зала 1.

Освен режисьор, Ники Илиев е и сценарист, а в функциите ще забележим цяла плеяда от обичани наши артисти: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донева и Стефан Данаилов.

В " Завръщане " четирима другари се събират в Пловдив по случай 20 години след завършването си. Там схващат, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед желае да вземе остарялата къща на фамилията му, с цел да построи хотелски комплекс. Освен, че е монумент на културата и четиримата имат незабравими мемоари от детството и тийнейджърските години там. Те вземат решение да употребяват това, в което са положителни, и да оказват помощ на приятеля си да резервира къщата, а те - спомените и младостта си. В живота на всеки от тях обаче се появява нещо ново или незабравено остаряло - забравена обич, нова обич, 18-годишен наследник...Следват редица комични, авантюристичен и любовни обстановки, в които героите търсят път назад към другарството и към себе си. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР