Филмът по Uncharted има дълга и проблемна история. За подготовката

...
Филмът по Uncharted има дълга и проблемна история. За подготовката
Коментари Харесай

Филмът по Uncharted надмина очакванията на Sony

Филмът по Uncharted има дълга и проблематична история. За подготовката на акомодация по известните игри на Naughty Dog писахме и оттогава планът претърпя голям брой промени – промяна на режисьори и сценаристи, години на неустановеност, само че в последна сметка той излезе по-кината, по-рано този месец, и към този момент носи големи облаги на Sony – такива, на които самите те не са се надявали. Това се схваща от обръщение на изпълнителния шеф на Motion Picture Group към Sony Pictures Тим Ротман, представено от Deadline.

Генерираните $106.4 милиона за световния премиерен уикенд на Uncharted е доказателство, съгласно Ротман, че макар концентрацията на развлекателната промишленост през днешния ден над стрийминг услугите, изпитаният обичаен модел на положителните остарели кина към момента работи и има задоволително аудитория за тях.

Очакванията на Sony са били кино лентата по Uncharted да генерира $30 милиона за първите си четири дни в Съединени американски щати, а в последна сметка облагата им възлязла на $51 милиона, което предизвика Ротман да дефинира кино лентата за „нов хитов франчайз“, подсказвайки и бъдещите проекти на студиото за Uncharted. Вземайки поради това какъв брой малко авантюристичен филми изкарва Холивуд в последните години, вероятно продължение, за което преди време загатна и режисьорът на кино лентата, Ричард Флайшър, е наподобява просто въпрос на време.

Отново Deadline заяви през вчерашния ден, че приходите на кино лентата по Uncharted са минали границата от $226 милиона в световен проект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР