Филмът по едноименния бестселър роман на Захари Карабашлиев започна снимките

...
Филмът по едноименния бестселър роман на Захари Карабашлиев започна снимките
Коментари Харесай

Излезе първи тийзър на филма 18% сиво, чиито снимки започнаха от Варна

Филмът по едноименния бестселър разказ на Захари Карабашлиев стартира фотосите си във Варна, тъй като част от историята на героите се развива точно тук, припомня Moreto.net. Очаква се премиера на 24 януари 2020 година

" 18% сиво " е вторият пълнометражен филм на режисьора Виктор Чучков - наследник. След първата им сполучлива взаимна работа по кино лентата " Тилт ", продуцентът Борислав Чучков прочита едноименния разказ на Захари Карабашлиев и изплаща правата за филмиране. Сценарият заживява собствен живот, следва адаптиране на книгата и прекачване на действието от Америка (в романа) в Европа. В основните функции са артистът и артист Рушен Видинлиев и Доля Гавански - актриса и създател.

Филмът е сниман във Варна, Лондон, Брайтън, Дувър, Tielt -Winge (Белгия), Ваймар, Лайпциг и Берлин, тъй като на първо място историята е странствуване на доста равнища. Следвайки своята фантазия, влюбените Захари и Стела се реалокират от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкоз елементарно, и когато жена му го напуща, Захари се насочва на бясно странствуване от Лондон до Берлин, по време на което среща поредност от невероятни хора. Това е пътешестване, което разкрива истината за неговата изгубена обич, и в последна сметка го довежда до неуместни открития за самия него.
/moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР