Филмът “Като за последно с участието на Васил Банов и

...
Филмът “Като за последно с участието на Васил Банов и
Коментари Харесай

Филмът “Като за последно” с участието на Васил Банов и Мария Бакалова закрива фестивала “КиноВаканция” в Бургас

Филмът “Като за последно ” с присъединяване на Васил Банов и Мария Бакалова закрива фестивала “КиноВаканция ” в Бургас.

Комедията е отличена с премията на публиката на фестивала „ Златна роза “ през 2020 година Тя ще бъде показана пред бургазлии и посетители на града на 14 юни, от 19.30 часа, в залата на Културен дом НХК. Това е финалното заглавие, с което ще приключи първото издание на фестивала „ КиноВаканция ”. Той се провежда от Националния кино център с партньорството на Община Бургас. Всички прожекции са с вход СВОБОДЕН.

Новата българска комедия „ Като за последно “ на режисьора Ивайло Пенчев („ Летовници “, „ Корави старчета “) събира съзвездие от обичани артисти – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов.

Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.

Режисьорът Ивайло Пенчев ни придвижва на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и в последна сметка – с обич.

“Като за последно “ споделя за възрастен, богат и прочут публицист (Васил Банов), който предлага непредвидена помощ на младо момиче, изпаднало в неволя (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредност от комично-драматични събития, неуместни прекарвания. Пенчев не изневерява на стила си и още веднъж предлага на фена трогателен сюжет на фона на живописни естествени фрагменти, снимани от оператора Георги Челебиев.

Зрителите ще видят обичани свои артисти в друга светлина – нито Банов, нито Фицата са правили сходни функции досега. А за Мария Бакалова се изговори много, по тази причина каним публиката да я гледа в „ Като за последно “ в ролята на скромната и лъчезарна Алекс.

Фестивалът КИНОВАКАНЦИЯ ще показа 9 пълнометражни и 8 късометражни български кино лентата. В четири поредни дни, от 11 до 14 юни, в Културен дом НХК.

Припомняме, че формалното откриването на Фестивала е на 11 юни /събота/, от 19.00 часа, с най-новия филм на Виктор Божинов “Бягатво ”. Тогава в Бургас ще гостува огромна част от екипа на кино лентата и шефът на Националния кино център господин Петър Тодоров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР