Филмът е втора продукция за Artists Equity – независима филмова

...
Филмът е втора продукция за Artists Equity – независима филмова
Коментари Харесай

Бен Афлек и Мат Деймън ще снимат филм за уникален американски спортист

Филмът е втора продукция за Artists Equity – самостоятелна кино компания, която Бен Афлек и Мат Деймън основаха предходната година. В Unstoppable ще взе участие и Дженифър Лопес, само че характерът на ролята ѝ, както и цялостният актьорски състав към момента не са оповестени, оповестява изданието Deadline. Режисьор на кино лентата ще бъде Били Голдънбърг. Според последни вести, продукцията ще осъществят Amazon Studios.

Мат Деймън и Бен Афлек са другари от деца и започвайки актьорската си кариера в Холивуд, се снимат дружно в няклко кино лентата. Единият – „ Добрият Уил Хънтинг ” им носи „ Оскар ” за автентичен сюжет през 1998 година, до момента в който „ Момиче от Джърси ”(2004), в който взе участие и Дженифр Лопес, е „ отличен ” с три номинации за анти-наградите „ Златна малинка ”.

Artists Equity неотдавна разкриха, че са подготвени с дебюта на първия си филм Air, отдаден на именития модел маратонки Air Jordan. Филмът, режисиран от Бен Афлек, с присъединяване на Мат Деймън, разкрива партньорството сред тогавашния новобранец...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР