Филмът Барби се превърна в световен хит за много кратко

...
Филмът Барби се превърна в световен хит за много кратко
Коментари Харесай

Райън Гослинг разплака мъжкия свят: песента му от „Барби“ стана символ на пренебрегнатите мъже

Филмът " Барби " се трансформира в международен шлагер за доста малко време, а забавното е, че в основната ария към кино лентата се разпознаха доста мъже, чиято обич не е споделена.

Песента се споделя " I " m Just Ken " и е написана от Марк Ронсън. Въпреки че наподобява смешна първоначално, мнозина се разпознават с текста, изпят от наранения Кен (Райън Гослинг).

„ Няма значение какво върша, постоянно съм на друго място. Никой не знае какъв брой доста се старах. Имам усеща, които не мога да обясня и които ме подлудяват. Цял живот съм бил благ, само че тази нощ ще дремя самичък ”, е част от текста.

Интересното е, че в записа са взели участие именитият китарист на „ Guns and Roses “ Слаш и барабанистът на „ Foo Fighters “ Джош Фрийз. Сингълът скоро се трансформира в шлагер.

„ Отидох да виждам „ Барби “ за развлечение. Никога не съм предполагал, че песента ще ме разплаче “, „ Текстът разказва живота ми съвършено. Тя не ме вижда “, „ Приятели, можем ли всички да се съгласим, че най-малко един път в живота си сме се чувствали по този начин? “, са част от мненията.

Гослинг е настоял самичък да изпее песента. Ронсън показа, че вокалните качества на артиста са го изненадали.

„ Той беше в действителност необикновен. Когато стартира да взема височините, си помислих какъв брой добър артист е в действителност ", сподели той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР