Филип Скофийлд и бившата му млада любовница са подписали споразумения

...
Филип Скофийлд и бившата му млада любовница са подписали споразумения
Коментари Харесай

Филип Скофийлд и бившият му любовник подписват заповеди за запушване, позволяващи на телевизионния водещ да `спи спокойно`

Филип Скофийлд и някогашната му млада държанка са подписали съглашения за взаимно неразкриване, с цел да им попречат да приказват обществено за тяхната спекулация, която унищожи Тази заран кариерата на домакина.

Бившият водещ Фил, на 61 години, видя по какъв начин персоналният и професионалният му живот се срутват предходната година, когато се разкри, че е взел участие в „ неразумна, само че не и противозаконна “ извънбрачна връзка с мъж, който е 34 години по-млад от него, за който е работил с на снимачната площадка на This Morning.

Фил - който към момента е женен за 60-годишната брачна половинка Стефани Лоу, за която се ожени през 1993 година - призна, че е излъгал за аферата и напусна изцяло ITV седмици по-късно напускането на „ Тази заран “, защото новините за яростни подмолни разногласия с 42-годишната Холи Уилоуби засенчиха репутацията на шоуто.

По-младият мъж, прочут като Лицето X, беше нает да работи като водещ в This Morning, когато беше на 19, само че работните му връзки с Фил станаха сантиментални, когато той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР