Филип Морис откри първия специализиран IQOS бутик в България. Обектът

...
Филип Морис откри първия специализиран IQOS бутик в България. Обектът
Коментари Харесай

Филип Морис откри първия специализиран IQOS бутик в България

 _dim6515  _dim6570  _dim6284
Филип Морис откри първия профилиран IQOS бутик в България. Обектът се намира в столичния мол „ Сердика “ и е част от тактиката на компанията за създаване на бъдеще без пушек.

Гостите на откриването бяха осведомени в елементи с технологията на системата за нагряване на тютюн, както и с другите сортове първокачествен тютюн, употребен в тютюневите блендове, създадени особено за най-благоприятен развой на нагряване.

През ноември предходната година Филип Морис пусна IQOS на пазара в България. Така страната ни стана 32-та страна, в която компанията разгласи началото на най-голямата смяна в тютюневата промишленост към създаване на бъдеще, в което новите революционни бездимни други възможности ще заменят цигарите.

„ Днес към този момент близо 4 милиона мъже и дами по света избраха да спрат да пушат и да преминат към новаторските артикули, които имат капацитета да понижат риска спрямо пушенето. Радваме се, че можем да предоставим по-добър избор на близо 2,5 милиона пълнолетни консуматори в страната “, съобщи Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България на откриването на първия профилиран IQOS бутик.

„ Окуражени сме от мощния интерес към продукта досега, към науката и иновационната технология, които стоят зад него, и мощно имаме вяра, че един ден ще пристигна времето, в което бездимните други възможности ще заменят напълно цигарите за положителното освен на пушачите, само че и на цялото общество “, добави Маргонис.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР