Филип Киркоров разкри, че той и останалите артисти на сцената

...
Филип Киркоров разкри, че той и останалите артисти на сцената
Коментари Харесай

5000 тоалета се сменят в новото шоу на Киркоров

Филип Киркоров разкри, че той и останалите актьори на сцената ще сменят 5000 костюма в продължение на три часа по време на най-новото му шоу " Цветът на настроението ". Звездата на съветската сцена с български генезис към този момент зарадва публиката в София на 8 юни. Концертът в родния му град Варна е на 14 юни. Останалите спирки от турнето са в Пловдив - през днешния ден, 10 юни, Бургас - 12 юни, и Русе - 17 юни.

" Сменям тоалетите си най-малко 10 пъти и това не е от предпочитание да си покажа костюмите, а поради концепцията, която е доста театрална и доста по-визуална от предходни мои стратегии ", изясни Киркоров. Изпълнителят е уверен, че никой не е гостувал в страната ни с такова шоу досега, като единствено техническото съоръжение се транспортира от общо 10 тира.

" Всяко идване в България е огромно събитие в моя живот, въпреки че за тези над 30 години съм обиколил целия свят. Пял съм на най-големите подиуми - " Медисън скуеър гардън ", " Фридрихщат палас ", " Роял Албърт хол ", да не приказваме за нашите най-големи зали - в Кремъл и всички някогашни страни от Съюз на съветските социалистически републики ", посочи Киркоров при посрещането му на летище " София ".

И добави: " От България стартира всичко, обвързвано с моя живот. Първите ми мемоари са от Варна и летния спектакъл, където съм гледал най-големите български актьори - Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов, дует " Ритон ". След това пристигна и моето присъединяване на " Златният Орфей ", и статуетката, която получих през 1998 година Всичко това направи доста здрава връзката ми с българската музика и изключително с песните на Тончо Русев, които ми донесоха огромна известност в Русия. "

" За страдание, Тончо към този момент не е с нас, само че паметта и благодарността към него ще бъдат постоянно в моето сърце и в негово лице - към цялата българска естрадна музика ", сподели още Киркоров. Певецът разкри, че децата му са дружно с него, само че ще го чакат и гледат напряко във Варна, където живеят техните баба и дядо.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР