ФИЛАДЕЛФИЯ (CBS) – Всички обвинения срещу бивш полицай от Филаделфия

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (CBS) – Всички обвинения срещу бивш полицай от Филаделфия
Коментари Харесай

Възстановени са всички обвинения срещу бивш служител на полицията във Филаделфия Марк Дайл за убийството на Еди Айризари

ФИЛАДЕЛФИЯ (CBS) – Всички обвинявания против някогашен служител на реда от Филаделфия Марк Дайл са възобновени, постанови арбитър в сряда.

< p> Дайъл беше още веднъж в съда към един месец след като арбитър отхвърли всички обвинявания против него за стрелбата по Еди Иризари в Кенсингтън.

Съдебната зала на съдията по общите молби Лилиан Рансъм в Центъра за наказателно правораздаване беше претъпкана преди чуването.

Камерата на тялото и записите от камерите за наблюдаване демонстрираха, че Дайъл открива огън по Иризари, до момента в който той седеше в колата си на улица Уилард в Кенсингтън на 14 август.

Длъжностни лица споделиха, че Дайл и сътрудникът му са следили Айризари, който караше безредно и по-късно излезе от полицейския си автомобил, когато Айризари потегли в неверната посока по Уилард, еднопосочна улица.

Кадрите демонстрират, че Dial стреля най-малко шест пъти секунди откакто се приближи до колата на Иризари. Адвокат на Dial твърди, че Dial е считал, че Irizary има револвер. Всъщност това беше нож в колата.

Съдията от общинския съд Уенди Л. Пю отхвърли делото на авансово чуване предишния месец, базирайки се на „ липса на доказателства “.

Роднините на Айризари бяха възмутени от решението на съдията да приключи делото и Дайл беше уволнен за непокорство.

Полицията промени описа си за стрелбата един ден след обзор на записите от камерата на тялото. Първоначално полицията сподели, че Айризари е бил отвън колата си и се е „ хвърлил “ към служителите на реда, само че записът демонстрира, че Иризари е останал вътре в автомобила със свити прозорци по време на стрелбата.

Първоначално чуването беше планувано за 9 сутринта в сряда само че беше отхвърлен.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР