ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс е

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс е
Коментари Харесай

Центърът на Ийгълс Джейсън Келс възнамерява да се пенсионира след 13 сезона в НФЛ, твърдят източници на AP

ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс е споделил на съотборниците си, че има намерение да се пенсионира след 13 сезона в НФЛ, споделиха трима души, осведомени за решението Асошиейтед прес.

Те разговаряха с AP при изискване за анонимност във вторник от почитание към решението на Kelce, което към момента не е оповестено обществено.

Kelce беше в сълзи през целия край от загубата на Филаделфия с 32-9 от Tampa Bay Buccaneers в NFC игра с уайлд кард в понеделник вечерта. Уважаваният водач на тима отхвърли да приказва пред медиите за проектите си след мача. В предишното той се колебаеше по отношение на пенсионирането през последните сезони, преди в последна сметка да реши да се върне за още едно присъединяване в Super Bowl.

„ Обичам го. Да, явно към момента не сме на тази позиция, подготвени сме да приказваме за това, само че той е специфичен и аз го обичам “, сподели треньорът на Eagles Ник Сириани след мача. „ Той е едно от най-специалните момчета, с които съм бил. Той постоянно има място тук и постоянно ис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР