ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Изправена пред зеещи свободни места в полицията

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Изправена пред зеещи свободни места в полицията
Коментари Харесай

Тъй като полицейските управления са изправени пред криза при наемане на работа, някои политики се разхлабват, за да се намерят повече кадети

ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Изправена пред зеещи свободни места в полицията и опасения за публичната сигурност, полицейското ръководство на Филаделфия трябваше да мисли изобретателно за това по какъв начин да привлечете повече претенденти. Отговорът? По-малко лицеви опори.

Преходът на града към по-ниски условия за приемния физически изпит в неговата полицейска академия е част от по-мащабни национални старания за преоценка на политиките, които не разрешават на претендентите за правоприлагащи органи да работят в изискванията на рецесия при наемане на работа.

За да се затвори празнината, политиките по отношение на татуировките, предходната приложимост на опиати, физическата валидност и заемите за колежа се преразглеждат. Лос Анджелис предлага жилищни дотации. Други отдели, като Вашингтон, окръг Колумбия, оферират бонуси за сключване на над 20 000 $. Няколко щата разшириха допустимостта до неграждани, до момента в който други трансформираха минималната възраст на чиновниците на 18.

Закон, подписан от демократичния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР