Фил Фодън предупреди съперниците си, че може да стане още

...
Фил Фодън предупреди съперниците си, че може да стане още
Коментари Харесай

Фил Фодън отправи предупреждение към съперниците на Манчестър Сити след твърдението на Пеп Гуардиола за „най-добрия играч“

Фил Фодън предизвести противниците си, че може да стане още по-добър – откакто раздра Манчестър Юнайтед с дубъла си в дербито.

Английската звезда Фодън издигна резултата си от голове за сезона до най-хубавите си 18 в кариерата с попаденията си през второто полувреме при успеха на Манчестър Сити с 3-1 над техните локални противници в неделя.

Пеп Гуардиола приветства Фодън като най-хубавия състезател във Висшата лига в актуалната форма, само че 23-годишният състезател счита, че може да издигне играта си на друго равнище и да стане още по-опасен.

„ Мисля, че играя най-хубавия си футбол, също по този начин непрекъснато “, сподели Фодън. „ Наистина съм удовлетворен от метода, по който играя и желая да продължа по този начин. Мисля, че просто израснах като състезател.

„ Всяка година поставям старания на подготвителното игрище и в този момент получавам премиите, които имам вяра, че заслужавам. Искам да продължа, да продължа да работя настойчиво и се надявам да продължа да въвеждам още доста голове.

„ Тази година упражнявах да зав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР