Фики Стораро се разкая за опасното нарушение на пътя от

...
Фики Стораро се разкая

Снимка: Instagram

Коментари Харесай

Фики Стораро се разкая за опасното нарушение на пътя, и отсече: Не съм си чатил зад волана!

Фики Стораро се разкая за рисковото нарушаване на пътя от преди дни. Той бе сниман по какъв начин води сина си без колан и уместно столче на предната седалка. На всичкото от горната страна се видя, че даже не обръща внимание на пътя, а гледа в телефона си.

Певецът призна грешката си, само че и реши да изясни, че двамата пътували на „ късо разстояние “. Те отивали до кварталния магазин

Стораро обаче отхвърли да си е чатил по телефона. Той съобщи, че е гледал мобилния, с цел да пусне детска песничка на сина си.

„ Признавам виновността си, че возя сина си на предната седалка, отивайки до кварталния магазин. Пожелавам здраве на всички вас и на дамата, която до момента в който кара, е решила да хване Фики в издънка, да снима лицето на детето ми и да го пусна в обществените мрежи “, съобщи фолк артистът.

SafeNews напомня, че в TikTok се появи видео на издънката на Фики, снимано от различен, само че брат му Емрах самичък се хвали с нарушаванията си

По-малкият брат на Фики, Емрах Стораро, също постоянно гази закона и даже не се срами от това. Той постоянно си разгласява клипове, в които фучи по „ Околовръстния път “.

Емрах има емблематично синьо BMW. В клиповете може да се види по какъв начин то и още два автомобила се „ дърпат “, като колите подвигат 200 км/ч. Това се удостоверява и от стори, които Емрах си пуска в Instagram.

В него се вижда по какъв начин се е справил автомобила му вдигайки високата скорост

Във видеото се следи и друго нарушаване – младежите, които снимат гонката, карат извънредно бързо в спешната лента на Околовръсното шосе.

По-късно в свое стори артистът продължава да се хвали:

„ Хората със стокови се мислят за доста бързи. Направете си колите и тогава говорете “

В профила на Емрах има и още няколко видеа, на които се вижда по какъв начин кара и Мерцедеса си Г-класа с 200 км/ч още веднъж на същото място.

Властите обаче не са взели ограничения по този начин, както се случи при Мис Силикон

Както преди време SafeNews съобщи, два автомобила бяха снимани да се гонят на Околовръстното. Видеото с тях бе оповестено в „ Забелязано в София “. По-късно наш източник разкри, че участник в гонката е точно Емрах Стораро. А самият той си пусна видео от случката в TikTok.

Източник: bTV
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР