Фики Стораро се потапя все повече в актьорските срeди. След

...
Фики Стораро се потапя все повече в актьорските срeди. След
Коментари Харесай

Аня Пенчева излиза с депутат и фолкпевец в Зала 1

Фики Стораро се потапя от ден на ден в актьорските срeди. След като сподели капацитета си с две следващи участия в предаването " Като две капки вода ", изпълнителят на " Не ти прощавам " се качва за специфичен театър и на сцената в на НДК.

Синът на Тони Стораро е част от съзвездието, което събитието готви за публиката в средата на идващия месец. Шоуто носи заглавието " Ексклузивна актьорска нощ ", а жанрово се дефинира като комедиен концерт-спектакъл.

Рамо до рамо с Фики ще застане съдбовната жена на българското кино Аня Пенчева. Своя отпечатък върху извънредната нощ ще оставят още Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев, Павел Иванов, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Албена Михова, Драгомир Драганов и някогашния народен представител Евгени Будинов. Предстои да бъдат оповестени и още двама участници в събитието.
свързани новини32253на 04.06.2021
" Звезден актьорски състав и именити музиканти и артисти ще ви " скрият шапките " с това запаметяващо се зрелище! ", дават обещание уредниците на шоуто, което ще чака публиката си на 18 декември в НДК.

През лятото поп-фолк звездата бе специфичен посетител и на " Направихте ме на вманиачен " при представления в три града от страната.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР