Фики Стораро няма да може да участва в големия концерт,

...
Фики Стораро няма да може да участва в големия концерт,
Коментари Харесай

Фики Стораро пропуска големия концерт на Планета ТВ

Фики Стораро няма да може да взе участие в огромния концерт, с който телевизия Планета ще означи своя 18-и рожден ден. Изпълнителят на „ Ще те закарам “ не е в спор с медията, само че натовареният му график, обвързван с турне в Съединени американски щати ще го лиши от опцията да зарадва почитателите на поп-фолка.

Грандиозното шоу ще се организира на 3 декември в Пловдив, няколко седмици по-рано обаче Стораро ще е отпътувал оттатък Океана. Музикалната му обиколка ще бъде подкрепена и от Галена, която обаче ще може да се завърне в точния момент за концерта в зала „ Колодрума “. Неизвестно е и дали Милко Калайджиев ще може да се включи в шоуто. От екипа на малкия екран издават, че дефинитивно решението ще бъде взето след провеждането на локалните избори, на които той е претендент за кмет на Свиленград.

Преслава, Галена, Анелия и Емануела ще са огромните звезди на концерта. От общо към 60 реализатори в каталога на „ Пайнер “, едвам половината ще могат да се включат в събитието. Отсега се знае, че звук за ария ще дадат още Ивана, Глория и дебютантните в жанра Радко Петков, Ивета Костова, Даниела Пирянкова, Ариа и Малката.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР