Фики определено е певецът, който е в тренда! Последната година

...
Фики определено е певецът, който е в тренда! Последната година
Коментари Харесай

Следновогодишна идилия: Фики сподели рядък кадър на цялото си семейство, напуснаха страната

Фики несъмнено е артистът, който е в тренда! Последната година бе супер сполучлива за него в музикално отношение, а в TikTok парчето му " Чупки в кръста " безусловно... цепи мрака. Извинете за жаргонизма, само че е реалност.

Е, след всички тези триумфи и куп участия, е време за заслужена отмора. В Instagram Фики показа, че е дружно със фамилията си на една от обичаните дестинации на родните звезди и наподобява, че си изкарват доста добре.

Виж още: Мария Бакалова се цели в нов Оскар с научнофантастична продукция

След като Фики показа сладкото фото нагоре за Коледа, в този момент фамилията е отишло в Пунта Кана, Доменикана. Пунта Кана е най-големият курорт в източната част на Доминиканската република, има лично летище. Курортът предлага както опция за отмора и отдих, по този начин и за упражняване на езда и разнообразни водни спортове. Друга опция за туристите е разходка из прелестния екологичен парк. 

Виж още: Като майка-орлица: Моника Валериева с нова задача – сменя дрешника на Меди

Новата година се обрисува много ангажирана за фолк звездата, който е много по-популярен и сполучлив от главната си конкуренция сега - Галин. Известно е, че посред им имаше напрежение преди време, само че наподобява, че към този момент се почитат взаимно и не таят неприятни усеща.

Виж още: Нова двойка: ВИЖ коя жена си избра най-сексапилния мъж на планетата

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР