ФИФА планира да забрани на телевизиите да показват красиви фенки

...
ФИФА планира да забрани на телевизиите да показват красиви фенки
Коментари Харесай

ФИФА планира да забрани на телевизиите да показват красиви фенки в близък кадър

ФИФА възнамерява да забрани на малките екрани да демонстрират красиви последователки в непосредствен кадър ФИФА възнамерява да забрани на малките екрани да демонстрират красиви последователки в непосредствен кадър . От федерацията регистрират, че сексизмът е бил измежду най-сериозните проблеми по време на Световното състезание в Русия, като имало над 30 регистрирани случая на дами, които били задявани от почитатели по улиците към стадионите.
 Красиви и усмихнати нежните последователки на Световното състезание по футбол Guliver/Getty Images
Зачестявали и случаите, в които репортерки са целувани непосредствено в ефир от непознати . По думите на Федерико Адиеки, който работи във ФИФА по проблемите с дискриминирането, малките екрани са призовани да спрат да демонстрират красиви дами от публиката в непосредствен проект по време на спиранията на играта. За момента възбраната не е публична, само че Адиеки загатна, че в бъдеще ще се трансформира в политика на ФИФА .

На конференция преди полуфинала сред Англия и Хърватия ФИФА регистрира, че терзанията за съществени прояви на хомофобия и расизъм по време на Световното в Русия не са се оправдали .

Сериозен проблем обаче останал сексизмът. „ Имаме доказателства за 30 случая, при които хора са задявали най-много рускини по улицата . Имаме и към 15 случая на похитени репортерки . Цифрите обаче явно са занижени и по моя оценка случаите са най-малко 10 пъти повече ", разяснява Пиара Поуар - изпълнителният шеф на организацията срещу дискриминация Fare Network.-->
 Красиви и усмихнати нежните последователки на Световното състезание по футбол Guliver/Getty Images
В част от тези случаи почитателите са разпознати и изпратени прибързано у дома. Като част от бъдещата си тактика против сексизма обаче ФИФА обмисляла да забрани на телевизионните оператори въобще да се концентрират в непосредствен кадър върху красиви последователки по трибуните. В момента сходна процедура измежду операторите е честа , изключително в по-дългите спирания на играта.

Федерико Адиеки, който се занимава с проблемите с дискриминирането във ФИФА, съобщи, че към момента не е почнала дейна акция по въпроса, само че малките екрани към този момент са призовани да прекратят практиката . Запитан дали това към този момент е публична политика на ФИФА, Адиеки отговори, че „ това е естествена еволюция и активност, с която ще се занимаваме в бъдеще ”.

По време на Световното фотографска организация разгласява фотогалерия, озаглавена: „ Най-секси фенките на Световното ” . Впоследствие галерията беше отстранена. От компанията я дефинираха като „ неправилна преценка ” и обявиха, че ще бъде извършено вътрешно следствие по случая.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР