Фиаското на българските полицаи със сълзотворния газ влезе и в

...
Фиаското на българските полицаи със сълзотворния газ влезе и в
Коментари Харесай

И Дейли Мирър се подигра на МВР за плачещите полицаи

Фиаското на българските служители на реда със сълзотворния газ влезе и в медиите на Острова. Британското издание " Daily Mirror " разгласява видеото на плачещите чиновници на Министерство на вътрешните работи със заглавие " Непохватни български служители на реда се обсипаха с пикантен спрей по време на митинги ", написа OFFnews.

``
реклама

Напомняме, че в събота се организира проява с искане за промяна на държавното управление, на която протестиращите се пробвали да пробият полицейския кордон пред Народното събрание, а по-късно и пред Министерския съвет.

Служителите на Министерство на вътрешните работи употребявали сълзотворен газ да разпилян тълпата, само че го създали против вятъра. На фрагменти, публикувани в обществените мрежи, се вижда по какъв начин потърпевшите служители на реда мият очите си, а от тълпата им подават кърпички и вода.

" Забавното видео, на което се вижда по какъв начин група служители на реда отстъпват да си изплакнат очите с вода, се популяризира лавинообразно в обществените мрежи, изключително тъй като се смята като пресилена реакция в лицето на шепа протестиращи ", пишат от английското издание. 

Записите събраха реакции и в редица други Facebook страници и блогове, в това число и в комичния уебсайт 9GAG. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР