FF9 Pictures, мултимилионно дъщерно дружество на Universal Pictures, беше казано

...
FF9 Pictures, мултимилионно дъщерно дружество на Universal Pictures, беше казано
Коментари Харесай

Продуцентите на „Бързи и яростни“ бяха глобени с 800 000 британски лири, след като каскадьорът претърпя мозъчно увреждане

FF9 Pictures, мултимилионно дъщерно сдружение на Universal Pictures, беше казано да заплати 800 000 английски лири в магистратския съд в Лутън в петък, откакто призна пропуски в здравето и сигурността.

Г-н Уотс е репетирал да бъде хвърлен през дясното рамо на другия реализатор, само че каскадата се е трансформирала по време на снимането на лявото, беше казано в съда.

Обезопасителната линия, която работи по време на първия вземе, отдели се от жилетката си на втория и той се строполи на земята, пропускайки ударните постелки. Програмата не е проверявана сред дубловете.

Окръжният арбитър Талуиндър Бутар, произнасяйки присъдата, подлага на критика решението да се промени каскадата „ в последния миг “, като сподели, че господин Уотс е „ щастливец, че е жив “.

Тя сподели, че е „ изумително “, че постелката не е поправена макар смяната в рутината от подготовките.

Наказателното гонене е повдигнато от Изпълнителната работа по здраве и сигурност (HSE), която сподели, че FF9 е имал „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР