Фейсбук Варненският депутат Иван Иванов научил от медиите, че е изключен

...
Фейсбук
Варненският депутат Иван Иванов научил от медиите, че е изключен
Коментари Харесай

Депутатът Иван Иванов от Варна научил от медиите, че е изключен от партията

 Фейсбук Варненският народен представител Иван Иванов научил от медиите, че е изключен от Българска социалистическа партия, излиза наяве от коментар, оповестен от него в персоналния му профил във фейсбук.

Varna24.bg разгласява позицията на Иванов без редакторска интервенция:

" Уважаеми сътрудници, другари и съпартийци!

Научавам от медиите, че съм изключен “на автограф " от Българска социалистическа партия!!!

Няма да разясня “прозрачността " на самата процедура, която се показва в жестоко тъпчене на Устава на Българска социалистическа партия, нито натиска, извършен върху членове на Националния съвет за събиране на нужния брой подписи.

По-важното е, че в 21 век, партиен орган без да има съд и присъда взема решение, че си отговорен по думи на съпартиец и те изключва. Ето по този начин управлението на Българска социалистическа партия вижда демокрацията - тъкмо, както в едни отминали години, които така и така още тежат върху облика на партията.

Обръщам се към всички мои гласоподаватели и сътрудници, които са ми дали своят вот доверие: към днешна дата не съм издирван от нито един проверяващ орган в страната, не знам и дали се води следствие и изрично декларирам, че не съм забъркан в престъпни действия от какъвто и да е темперамент.

Проблемът, че един човек е изключен от Българска социалистическа партия е персонален, само че е и публичен проблем - управлението на партията, което би трябвало да е опция на настоящето безпринципно ръководство, дава сигнал, че не се интересува нито от закони, нито от човешки достолепие, а работи по клюки, партийни интриги и клюки. Днес по този начин се отнасят към съпартиец, на следващия ден по този начин ще се отнасят към вас, жителите.

И това не е Българска социалистическа партия, на която станах член, това са група хора, които имат скелети в дрешника и се тормозят, че някой може да отвори вратата му.

Ще диря правата си по легален ред. Чл. 10 т. 8 от Устава на #БСП споделя, че: Партийните членове имат право да вземат участие персонално, когато се разисква партийното им състояние и активност. Както е видно, такава опция не ми бе дадена ".

Коментарът на Иванов идва, откакто в медийното пространство бе тиражирана информацията, че има интервенция в.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР