Фейсбук Уникалнa за региона IТ гимназия ще бъде откритa във Варна,

...
Фейсбук
Уникалнa за региона IТ гимназия ще бъде откритa във Варна,
Коментари Харесай

Кметът: Уникалнa за региона IТ гимназия ще бъде откритa във Варна

 Фейсбук Уникалнa за района IТ гимназия ще бъде откритa във Варна, показа в обществената мрежа кметът на Варна Иван Портних, видя Varna24.bg.

" Уникалнa за района IТ гимназия ще бъде откритa във Варна при започване на новата образователна година - Професионална гимназия по компютърно моделиране и компютърни системи. Миналата година обсъдихме плана с министър Красимир Вълчев и ректора на ТУ проф. Венцислав Вълчев.

Новото държавно учебно заведение, което се намира в двора на Техническия университет, към този момент е реалност, а държавен план-прием в четири специалности от специалности, препоръчани от университетските препоръки на двата партниращи университета, ще бъде сбъднат за образователната 2020/2021 година.

Специализираните предмети ще се водят от преподаватели от Техническия университет и от Икономическия университет, което е още едно доказателство, че положителната съгласуваност и съдействие сред държавната, локалната власт и академичната общественост във Варна, дават отлични резултати ", разяснява кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР