Фейсбук Съветниците от БСП настояват за извънредно заседание на комисията по

...
Фейсбук
Съветниците от БСП настояват за извънредно заседание на комисията по
Коментари Харесай

Съветници от БСП искат свикване на еко комисията към местния парламент

 Фейсбук Съветниците от Българска социалистическа партия упорстват за изключително съвещание на комисията по околна среда към Общински съвет-Варна. В известие до Varna24.bg се показват и претекстовете за желаното съвещание:

" Групата на общинските съветници от " Българска социалистическа партия за България " е сюрпризирана от неглижирането на отправеното от нас искане от преди две седмици за привикване на съвещание на комисията " Опазване и възпроизводство на околната среда " по въпроса с екологичната злополука във Варненското езеро. 

Искането е за незабавно привикване на съвещание до 10.06.2020г., като на него би трябвало да участват и отрасловият зам.кмет Христо Иванов, както и представители на ВиК-Варна.

В противоположен случай съветниците се заканват, че ще желаят оставката на ръководителя на комисията господин Станислав Иванов.

Провеждането на съвещанието на комисията по околна среда е належащо, с цел да се предложат съответни планове за решения по отношение на екопроблема на сесията на Общинския съвет ", гласи част от изпратеното до медията ни известие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР