Фейсбук Ремонтът на 200-метровата отсечка в края на Аспарухов мост предизвика

...
Фейсбук
Ремонтът на 200-метровата отсечка в края на Аспарухов мост предизвика
Коментари Харесай

Малък ремонт по Аспарухов мост предизвика големи задръствания

Фейсбук Ремонтът на 200-метровата права в края на Аспарухов мост провокира големи тапи по пътното оборудване в посока квартала, споделиха за Varna24.bg очевидци на усложнения трафик.

Както през вчерашния ден съобщихме това са довършителни работи на Областното пътно ръководство, които би трябвало да приключат до събота, увери шефът на пътното във Варна инж. Румчен Илиев. Ето какво сподели той:

" Не стартира нов ремонт на моста, а довършваме останалите 200 м от ремонта, който правихме през септември предходната година. Това е сектор от последната фуга по моста преди отбивката за " Аспарухово " в посока автомагистрала " Черно море ". Ремонтът би трябвало да завърши до края на седмицата и няма да се затваря изцяло платното.

Първоначално ще затвор Фейсбук им спешната лента и главната лента, а когато приключим с ремонта по тях, те ще бъдат отворени, а ще затворим изпреварващата лента. След това ще продължим с ремонт от 6 км от виадукта на Звездица по автомагистрала Черно море, където ще бъде положена плътна асфалтова примес. Ще има прочут дискомфорт за водачите, само че би трябвало да се свърши, тъй че приканвам за самообладание ", изясни инж. Илиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР