Фейсбук Няма данни за насилие над 28-годишният мъж, който беше открит

...
Фейсбук
Няма данни за насилие над 28-годишният мъж, който беше открит
Коментари Харесай

Изясняват причините за смъртта на издирвания край Варна Иван

 Фейсбук Няма данни за принуждение над 28-годишният мъж, който беше открит мъртъв в понеделник край Варна. Иван Йорданов изчезна преди седмица, откакто отишъл на ваучър, проведен скрито в обществените мрежи, оповестява Нова тв. Тогава се обадил за помощ на родителите си и изпратил GPS координати на бивше военно отделение. Там група младежи се била събрала на ваучър след загадка спогодба в обществените мрежи.

" Отидох в гората и минах по долния път, където открих натрупа. Ние знаехме, че липсва, само че не беше ясно, че е мъртъв. Отидох до него, погледнах го и се обадих на кмета ", описа пред камерата на " Здравей, България " мъж, намерил тялото на 28-годишния юноша.

Цялото село е знаело за издирването. Около 40 души, служители на реда и доброволци с кучета са се присъединили в търсенето. Въпреки това, към седмица, тялото и мъжът не бяха открити до понеделник, когато е открит мъртъв.

" Получихме сигнал от наш гражданин, че е намерил натрупа наоколо до поделението. Той е на въпросния търсен Иван Йорданов. Миналата седмица получихме сигнал за коли с български и непознати регистрации наоколо до селото. Срещнах младежи на 22 и 25 години, обикновено облечени ", сподели кметът на село Любен Каравелово Иван Димитров.

Той добави, че има терзания измежду хората в селото и посочи, че поделението не се охранява.

Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, с цел да се разбере каква е повода за гибелта.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР