Фейсбук Мъж на 55-години е задържан за това, че е ранил

...
Фейсбук
Мъж на 55-години е задържан за това, че е ранил
Коментари Харесай

Мъж от Варна стреля по деца заради шепа череши, рани момиченце

 Фейсбук Мъж на 55-години е арестуван за това, че е ранил с въздушна пушка малолетно момиче, оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Според формалната информация по случая на 04.06. т.г., към 17:25 часа, е получен сигнал за това, че дете е било уцелено с въздушна пушка покрай блок в ж.к. «Възраждане». След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е 55-годишен мъж, живущ в същия блок. Въздушната пушка е конфискувана. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

За случилото се споделя в обществената мрежа вуйчото на детето Николай Ангелов, който споделя следният коментар:

" Никога не съм бил деен в обществените мрежи, само че тази преживелица ме остави покъртен. Ситуацията се разиграва на 4.06.2020 година в град Варна.

Става въпрос за групичка деца, в тази групичка е и племенницата ми, която е на 13 години.

Децата си играят спокойно и безшумно в междублоковото пространство, само че там за зла орис е имало една череша. И както загатнах, става въпрос за деца на 13 години, които най-вероятно са се подразнили от примамливия плод и са протегнали ръка да си вземат по черешка. В този миг, от горните етажи на блока се чуват истрели от пушка и децата се скриват – който, където откри. Тогава идва и моята племеница, децата и споделили: Бързо скрий се, че някой стреля!

Тя вижда някакъв шубрак покрай нея и кляка, с цел да се прикрие. В този миг тя усеща нещо като ожилване и вижда кръв по ръката си, децата се панират и стартират да крещят, само че едно от тях е по - съобразително и се обажда на 112, идва кола за спешна помощ и полиция.

Племеницата ми е откарана в болница, ръката й посинява и тя не може да я движи.Оказва се, че в ръката й има чашка от въздушна пушка, която притиска нещо в ръката и тя посинява и става неподвижна. След като са й сцепили ръката и са отстранили въпростната чашка, ръката се оправя, синината изчезва и детето още веднъж си движи ръката. Искрено се надявам да няма последици и тя да си остане единствено със напрежението и трите шева.

До колкото разбрах, полицията е разкрила въпросният господин, който най- евентуално си е мислел,че е на сафари в Африка и си гърми по живи цели.

Разказвам ви всичко това, тъй като всички ние имаме деца, през днешния ден е моята племеница, на следващия ден може да е моята щерка или моят наследник, вдругиден може да са вашите деца.

Искам да се обърна към " ЧОВЕКА ", който извърши това действие:

Ти нямаш ли деца, племенници или внуци?

Как би се почувствал в случай че някой стреля по тях?

А дали ти минава през акъла родителите ѝ какъв потрес са претърпели?

Майката на племеницата ми е с диабет и откакто чува, че щерка й е простреляна в ръката, изпада в потрес.

И това е, единствено тъй като някое дете си е откъснало череша от дърво, което се намира в междублоково пространство?!

Надявам се, нужните институции да се самосезират и това създание да си получи заслуженото, само че в същото време и нямам доверие, като знам в каква страна живеем.

Бог да пази децата ни! ", пише Николай Ангелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР