Фейсбук Лошото момиче, което преди време се прочу в Пловдив и

...
Фейсбук
Лошото момиче, което преди време се прочу в Пловдив и
Коментари Харесай

Съдбоносни промени в живота на лошото момиче, прочуло се в Пловдив и страната

 Фейсбук Лошото момиче, което преди време се прочу в Пловдив и страната с две огромни изцепки, се омъжи и чака дете. За това заяви самата Габриела Медарова в обществената мрежа Facebook посредством няколко оповестени фотоси.

Медарова, която през лятото на 2018 година, пияна и надрусана, помля 10 автомобила, а след месец аргументи и лека телесна щета на друга 21-годишна госпожица, на 12 март предходната година чу присъдата си в Районен съд Пловдив. А тя бе една година лишаване от независимост с 4 години изпитателен период.

Решението:

Районен съд – Пловдив призна подсъдимата Габриела Медарова за отговорна в осъществяване на закононарушения по член 343Б ал.1 от Наказателен кодекс, член 343Б ал.3 от Наказателен кодекс, член 343 ал.1 б. А вр. член 342 ал.1 от Наказателен кодекс и член 131 ал.1 т.12 вр. член 130 алинея 2 от Наказателен кодекс, като й наложи едно общо най-тежко наказание  в размер на една година отнемане от независимост, като на съображение член 66 алинея 1 от Наказателен кодекс отсрочи осъществяването на по този начин наложеното наказване с изпитателен период от четири години.

В изпитателния период съдът наложи на подсъдимата и пробационна мярка – Ограничение в свободното напредване, изразяващо се в възбрана на овакантяване на жилището, което населява, за интервала от 22.00 часа до 6.00 часа на всеки ден в продължение на една година и шест месеца, считано от влизане на присъдата в действие.

Съдът причисли към по този начин избраното общо най-тежко наказание  от 1 година отнемане от независимост наказванията санкция в размер на 800 лв.,  и отнемане от право да ръководи МПС за период от една година и шест месеца. Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Окръжен съд – Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР