Фейсбук Лидерът на ГЕРБ посети . Неочакваната визита събра около бившия

...
Фейсбук
Лидерът на ГЕРБ посети . Неочакваната визита събра около бившия
Коментари Харесай

Вижте цялата безпрецедентна 18-минутна реч на гневния Борисов

 Фейсбук Лидерът на ГЕРБ посети . Неочакваната аудиенция събра към някогашния министър председател десетки негови симпатизанти, които се надпреварваха да се снимат и поговорят с него. После Борисов прегледа другите различните етноизяви на фестивала - ромски песни и танци, калайджийство и други

Към номинацията на " ИТН “ (ИТН) имам единствено една забележката. Това трябваше да бъде Слави Трифонов. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ пред публицисти в Котел. Той подчертач, че не познава претендента им за министър председател, само че който и да беше, щеше да бъде тричан. " Има значение, че не е Слави Трифонов. Това разделяне, което пося Радев, в този момент ще му се върне. Радев сътвори етническа война вътре в политическите партии и няма излизане от това. Понеже политическата класа я няма към този момент, единственият късмет е Слави да излезе и да вкара ред. Моля го Слави да излезе и да събере водачите на другите партии, с цел да сформират държавно управление “, прикани ръководителят на ГЕРБ.

Борисов бе безапелационен, че ГЕРБ няма да взе участие и е забранил на партията да контакува с тези, които вършат държавно управление. " Даже ние ще излезем от залата, с цел да понижим кворума и да си изберат държавно управление. Решението е Слави да ги събере, да го закове и да вървим по някакъв метод напред. При трети избори ще бъде по-невъзможно да се сформира държавно управление от в този момент. Между тях към този момент има съмнение и огромна ненавист посред им. Да си понесат отговорност за тази ненавист, която посяха и да създадат държавно управление. Единственият провинен за това състояние е “, уточни. По думите му претендентът за министър председател на Има Такъв Народ е несъмнено приветлив и ерудиран, само че на този стадий няма да има самочувствие да взима решения. " По-добре Слави да стартира за 6 месеца и след това да му даде властта, тъй като хората му имат доверие на него. В страната царува безпорядък и безвластие. По мое време имаше ред и постоянно имаше виновен. За хубаво и за неприятно постоянно беше виновен Бойко. Сега Слави би трябвало да си поеме отговорността “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

" Радев съумя в едно – раздели нацията, направи ни да се ненавиждаме. Сега Слави, откакто разбра какво му направи Радев през вчерашния ден – да му унижи претендента за министър председател и ръководителя на парламентарната група, какво ще каже? С кого ще ръководи, в случай че отидем на избори? “, попита. Той изясни, че разделянето, което претендентът за президент Радев сътвори сред партиите е такова, че никоя от останалите партии няма с кого да ръководи. " Радев в този момент е в суматоха, тъй като видя какво аргументи на страната. Няма План за възобновяване, стопираха автомагистралите и гепиха парите, провалиха имунизациите.

Коварството на го видяхте всички. Сега Слави Трифонов услужливо се крие. Данъчен лъжец беше назначен за началник на данъчните. Друг доста интелигентен лъжец, съгласно неговите приятелки, беше назначен от Радев за финансов министър. Цитирам казаното от в Народното събрание. през вчерашния ден излъга, че има доходи в бюджета, а това са парите от " Хемус “, уточни Борисов. Той акцентира, че хората от Северна България би трябвало да знаят, че тези хора им взеха бъдещето и ги ликвидира.

бе безапелационен, че се сгромоляса митът, че може да е сполучлив със служебното си държавно управление. " Тогава започнаха да натискат с Илияна Йотова Има Такъв Народ да направи държавно управление бързо. В момента, в който Радев принуди Трифонов да излъчи човек, друг от него, му спретна митинг. На мен това ми се случи на 12-та година, при Има Такъв Народ се случва преди да са дали своят вот държавното управление им. По фланелките и типа на митинга стана ясно, че зад него стоят Радев и Божков. Този президент повече не може да бъде президент.

Той по този начин раздели хората. Неговите протестъри по този начин унижиха Слави и хората му. На мен ми стана погрешно. Тези хора са определени от народа, с какво прави ще ги псувате и ще им хвърляте яйца? На Слави му беше елементарно да ни атакува, само че в този момент видя какъв брой е значима полицията. Видяхте по какъв начин ги бяха обкръжили “, съобщи ръководителят на ГЕРБ. По думите му в подобен безпорядък в Европа никой не е попадал.

Борисов изрази възмущението си, че през вчерашния ден вътрешен министър призна, че са се намесили против ГЕРБ. " ГЕРБ победи на изборите в България. Направиха машинациите в чужбина. приказва с 5,1%, все едно е победила ГЕРБ. С какво право? Христо Иванов през вчерашния ден стана най-тъжният човек, като разбра, че няма да му дадат постове “, напомни водачът на ГЕРБ. изрази убеденост, че като гледа хората по какъв начин му се радват и питат " по кое време ще се върнете и по кое време ще ги изметете тези “, значи ГЕРБ е подготвена за избори.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР