Фейсбук Както Varna24.bg съобщи, две любими жени са готови да станат

...
Фейсбук
Както Varna24.bg съобщи, две любими жени са готови да станат
Коментари Харесай

Влади от Варна живее в ад! 80 000 долара е цената на шанса му за живот!

 Фейсбук Както Varna24.bg заяви, две обичани дами са подготвени да станат донор на Влади от Варна, само че шансът да живее има цена и тя е 80 хиляди $.

Майката на Владимир, с който медията ни срещна своите читатели, още веднъж насочва своя зов за помощ към всички хора с огромни и положителни сърца. 

" На фона на всеобщата неуравновесеност covid-19, обхванала целия свят, си разрешавам да привлека вниманието ви към един младеж от Варна, Владимир Бойчев, който на 1 юни навърши 36г., като последните 5 от тях посреща рождения си ден, както и останалите празници на болничното легло, надалеч от другари, само с нас-неговото семейство, за което става все по-трудно да поддържаме вярата му за скорошно излекуване.

Синът ми беше на24г., когато беше диагностициран с цироза след тежко инфекциозно заболяване. Включен е в листата на чакащите към Агенцията по трансплантации със статус на неотложност на 15.07.2009г. Обърнете внимание на годината!!! Минаха 11г., в които нищо не се случи, с изключение на, че положението на сина ми се утежни, изключително последните 3г. - кръвоизливи, преливания на кръв и отново...чакане. Докога!!! Докато погреба сина си и той стане част от черната статистика на недочакалите донор.

Животът му минава сред болничното легло и чакането да бъде трансплантират. Влади, като всички младежи мечтае за естествените неща - да сътвори фамилии, да работи, да води пълностоен живот, само че повече от всичко мечтае да бъде здрав.

Именно поради тази фантазия ние, фамилията на Влади, не се отказахме да се борим и да търсим различни благоприятни условия отвън БГ, с цел да подобрим положението му. Свързахме се с клиника в Турция Истанбул " Флоранс Найтингейл ", която е подготвена да извърши трансплантацията на черен дроб, само че сумата за нея е 80 хил.долара, която е непостижима за фамилията ни.

Възможни донори сме аз, неговата майка и приятелката на Влади. Обръщам се към Вас със смесени усеща - вяра, примесена със боязън, религия,отчаяние и отново...страх, че в тази комплицирана обстановка, в която се намираме всички всички ние, няма да успеем да се оправим с набирането на животоспасяващата за сина ми сума.

На мен като майка ми е все по-непоносимо да го виждам отчаян, обезверен и безропотен със ориста си. Все по-невъзможно ми е да му вдъхвам вяра и сили да продължи да се бори за живота си, а в това време не мога да си разреша да спра да имам вяра, да имам вяра във вас, непознати хора, в чиито ръце е неговия живот. Да, лекарите са тези, които ще извършат трансплантацията на Влади, само че Вие сте тези, които с Вашите благородни сърца бихте създали тази операция допустима, тъй като без Вашата помощ и поддръжка ние няма да се оправим в конкуренцията с подлата болест. Моля Ви,ХОРА не спирайте да подкрепяте моя наследник, всяко левче,което влиза в сметката на Влади е глътка живот за него!

Моля Ви върнете му вярата в живота и в положителното, които трансформират ориси! Поклон пред Вашата съпричастност и голямо майчино БЛАГОДАРЯ! ", написа в обръщението си до медията ни Десислава Филипова. 

За всеки, който може и има предпочитание да помогне:

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР